Core

Core

Core är en klass med styrketräning för core-muskulaturen (mage/bål/rygg). Övningarna är funktionella; framtagna och sammansatta för att stärka din kropp, ge dig en bättre hållning och hjälpa dig klara vardagen bättre. 

CXWORX 

Les Mills CXWORX™ är ett funktionellt och effektivt coreprogram som stärker mage, rygg, rumpa och axlar- allt för att vi ska klara av vardagen bättre!Vi jobbar med motstånd i form av gummiband och viktplatta vilket gör det möjligt att anpassa belastningen och samtidigt utmana kroppen maximalt. Passen är endast 30 minuter långa. Otroligt bra träning som ger snabba resultat på kort tid! 

Pilates 

Pilates är en effektiv och skonsam träningsmetod där vi fokuserar på att stärka vår inre core-muskulatur. Här kombinerar styrketräning, stretching och yoga. Träningen är individanpassad och utgår från ett helhetsperspektiv, vilket ger förutsättningar till en balanserad kropp. Pilates kan förbättra din balans, smidighet, kroppsmedvetenhet, styrka, uthållighet och hållningen i kroppen. Övningarna genomförs i mjuka och långsamma rörelser på matta eller med redskap. 

Abs & Ass 

ABS & ASS är en klass där vi stärker bål, ben, rumpa och höfter. Instruktören ger dig det lilla extra- allt för att du ska få en utmanande och rolig träningsupplevelse! Klassen kan utformas både stationsvis och individuellt, både med och utan redskap. Passar alla, nybörjare som vältränad!