shim

Vanliga frågor

När görs autogirodragningen? 

Den 28:e i varje månad eller första vardagen efter om den 28:e är en helgdag.

Vad händer om det inte kan dras pengar från mitt konto?

Våra system försöker igen en gång den följande dagen. Går inte det heller blir det en skuld och då blir den en påminnelse, påminnelseavgift och eventuellt ränta på skulden som behöver betalas. Kontakta oss om något verkar fel – annars är det viktigt att följa upp att betalningarna kan gå igenom i tid.

Måste jag kontakta er om jag ändrar adress eller kontonummer?

Ja. I båda situationer är det mycket viktigt att vi får veta det så fort som möjligt. Är det så att autogirobetalningen inte går igenom blir medlemskapet fryst. Och påminnelseavgift, ränta och sådant vill vi förstås alla helst slippa.

Får någon annan släppa in mig om jag glömt mitt medlemskort?

Nej, absolut inte. Under inga omständigheter får man släppa in exempelvis en vän som bara vill titta in eller någon som är medlem fast glömt sitt medlemskort hemma. Vi kan inte tillåta detta alls och därför leder till avstängning.

Hur gör jag om jag tappat mitt medlemskort?

För 50 kr kan du hämta ut ett nytt. Tänk på att besöka oss under bemannade tider bara.

Kan jag överlåta mitt medlemskap?

Nej. Medlemskap hos oss är personligt. Kontakta din medlemsrådgivare om du av någon anledning inte får till din träning som önskat

Kan jag frysa mitt kort?

Absolut. Alla Läkarintyg är giltliga att frysa med. Även om man reser bort i 30 dagar eller mer, upp till 12 månader får man frysa sitt medlemskap hos oss. Man får inte frysa sitt medlemskap retroaktivt. 

Hur säger jag upp mitt medlemskap?

Vi behöver en signatur så bästa sättet är hos oss eller att maila till avslut@gymomotion.se. I mailet vill vi ha namn, personnummer.

Bindningstid, uppsägningstid?

Bindningstid är hur länge du bundit dig för att träna hos oss. Alla autogiro avtal är löpande. Uppsägningstiden är 30 dagar efter att bindningstiden gått ut. Detta gäller från det datum då du säger upp ditt medlemskap. Under uppsägningstiden får du givetvis träna som vanligt.

Har ni drop in tider? 

Ja. Under bemannade tider får man träna på drop in.

Kan man provträna innan man blir medlem?

Ja, det kostar 150:- som du får tillbaka då du tecknar medlemskap. Tänk på att komma in 
under bemannade tider bara.
 

Vad är åldersgränsen för att bli medlem?

Man får bli medlem hos oss från året man fyller 13 år. Alla under 15 år behöver gå en obligatorisk introduktion hos oss som ingår i startavgiften.

Varför måste man gå en introduktionskurs från året man fyller 13 och 18 år?

Under introduktionen pratar vi om förhållningssätt på våra center, hur vi tränar på rätt 
sätt, skaderisk och liknande. Det är obligatoriskt för 13-18 åringar hos oss för att vi tycker att ovanstående är särskilt viktiga frågor att ta upp vid just yngre ålder. Vi pratar om den egna träningen, vikten av kost, hur saker fungerar på träningscentret samt generella tips och råd. Målsättningen är att öka kunskapen hos våra medlemmar och tillsammans skapa en positiv attityd mot träning.

Får jag ta med mina barn?

Ja vi har gratis barnpassning med barnskötare som har speciella öppettider. Däremot tillåter vi tyvärr inte barn i träningsanläggningarna.