shim
img

Om oss

Vår målsättning är med hjälp av fantastiskt duktiga instruktörer att alltid ge nybörjaren god hjälp och vägledning, motivera oavsett hur långt man kommit i sin träning och erbjuda de senaste inom personlig träning, gruppträning och utrustning.
 
Gym & Motion har två dygnet runt anläggningar i Åkersberga med en riktigt familjär och inspirerande träningsmiljö där dom flesta känner varandra väl, åldrarna sträcker sig från 15 till 80 år, lika mycket tjejer som killar.
 
Gym & Motion AB bildades i juni 2007 av Lasse Eriksson och Jonas Åström, som även driver anläggningen idag tillsammans med Simon Rosenholm.

 

Gasell 2014

Gym & Motion i Åkersberga AB Ett av årets Gasell företag 2014

Offentliggjort minst fyra årsredovisningar.
En omsättning som överstiger 10 Mkr.
Minst tio anställda.
De senaste tre åren kontinuerligt ökat omsättningen.
Under samma period minst fördubblat sin omsättning.
Ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt.
I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner.
En Gasell har också sunda finanser.


Årets företagare i Österåker 2011

Gym & Motion i Åkersberga AB blev årets företagare i Österåker 2011

Motiveringen löd: "Jonas Åström och Lasse Eriksson tilldelas utmärkelsen Årets företagare i Österåker år 2011 för att de på kort tid utvecklat och drivit fram Gym & Motion i Åkersberga AB till en populär och välkänd plats för träning och hälsa i Österåker. De har med känsla för kvalitet och gott kundbemötande etablerat en verksamhet som ger eko långt utanför kommunen. Att gå till "gymmet" är för många besökare också en plats för att träffa trevliga, glada människor. Gym & Motion är idag medelpunkten för många tränings- och hälsointresserade Österåkerbor."

Ett stort TACK till alla som gjort detta möjligt!