shim

Våra Wellnessklasser


BODYBALANCE®

En härlig blandning av thai chi, yoga och pilates där du tränar upp core, balans, styrka och mentalt fokus. Svettigt och avslappnande på samma gång. Ett förkoreograferat pass från Les Mills, nytt program var tredje månad. 55 min. Detta träningspass innehåller enkla rörelser som passar alla.


Power Yoga

Dynamisk yoga där man koncentrerar och fokuserar på andning och hållning i olika asanas, kroppspositioner. Mycket bra och skonsam träning för hela kroppen som ökar blodcirkulationen i kroppen. Mycket bra träning för alla med rygg- och knäproblem, stela nackar och axlar. Man behöver inte vara vig eller väl tränad för att träna yoga. Det krävs inga förkuskaper.


PowerYoga - Nybörjare

En fysiskt och dynamisk yogaklass där vi tränar styrka, balans och smidighet. Vi upprepar serier av positioner flera gånger och lägger stor vikt vid rätt andning i kombination med rörelserna. Du använder din andning, asanas (olika kroppsställningar eller positioner), vinyasa (rörelse eller flöde) och fokus. Syftet är att stärka kroppen, öka smidigheten. Klassen passar dig som gillar rörelse och kraft som verktyg för att släppa på anspänning och stress.