shim

Itrim Åkersberga

Itrim

Vi är specialister på individanpassade program för personlig hälsa och hållbara resultat!

Forskarna är eniga. Det är lättare att lyckas med en viktminskning som blir bestående om du först snabbt går ner i vikt och sedan förbättrar dina vanor, inte tvärtom.

Itrim har utvecklat ett viktminskningsprogram som är mycket effektivt och som passar de allra fles­ta. Det krävs hårt arbete och motivation, men efter tio till tolv veckor har de flesta nått sin målvikt. Då hjälper vi på Itrim till att öva in nya vanor inom mat, motion och motivation, för att viktminsk­ningen ska bli bestående. Vi hjälper dig med stöd och kunskap, både individuellt och i grupp, så att du lyckas nå målet: ett lättare och friskare liv.

Låter det jobbigt? En sak är säker, det är jobbigare att försöka klara det ensam än att ha en männ­iska bredvid dig som vet vem du är och vad du vill. Man blir liksom två om det. En som peppar och en som tappar kilo efter kilo. Välkommen att bli den senare!

En vetenskaplig studie av Itrims viktminskningsresultat visar att kunderna i snitt går ner 10,9 kg, med en midjereduktion på 11,8 cm, under de första 12 veckorna. Ett resultat som sedan håller i sig även efter ett helt år. Det gör Itrims program världsledande inom varaktig viktminskning.

Itrim Mat

Behovanalys

Vill du veta mer om Itrimprogrammet? Boka in dig på vår behovanalys. Där berättar vi allt du behöver veta om hur du kan nå dina mål och må bättre. Välkommen att ta det första steget mot ett lättare liv.

Kontakta vår medlemsrådgivare Simon för att boka en behovanalys på 0735932775, eller maila simon@gymomotion.se för att bli uppringd

för att se priser och mer info klicka här