shim

Våra hälsocoacher

Itrim


Lisa Alexandersson

Lisa Alexandersson

Jag arbetar på hälsocoach på Gym & Motion med hjälp av Itrims coachkoncept. Itrim är ett världsledande individanpassat program för personlig hälsa. Som hälsocoach ger jag dig verktygen för att aktivt jobba med dina utmaningar och en personligt anpassad plan utifrån dina förutsättningar för att komma närmare dina önskade mål. Vi ger våra medlemmar nya mat- och träningsvanor men framför allt det personliga stödet som behövs för att nå hållbara resultat. Det är en utmaningen att finna balans i tillvaron och att få alla pusselbitar på plats som vardagen kräver. Oavsett vad dina utmaningar är, så jobbar vi tillsammans för att du ska nå dina mål och finna livskvalite.

För att boka tid med Lisa itrim@gymomotion.se eller ring 073-612 84 31


Anna wiss

Anna Wiss

Önskar du skapa en mera hälsosam livstil, men saknar rätt verktyg för att nå dit? Som hälsocoach stöttar jag dig så att du uppnår dina mål. Vi arbetar tillsammans och säkerställer att du har rätt verktyg för att uppnå en långsiktig hälsosam livsstil.

Vi på Itrim har ett holistisk synsätt med fokus på att skapa en hållbar livstil. Vi är världsledande med individanpassade program och kan därför säkerställa att vi på bästa sätt kan hjälpa just dig utifrån dina behov.

Livet är ett pussel, för att få alla bitar på plats krävs det vilja och disciplin - vill du nå framgång måste du välja att investera i dig själv.

Det finns många hälsodrömmar att uppnå, balans i livet, minska i vikt, öka i styrka, fysiskt eller mentalt. Vad är din dröm? Jag finns med dig varje steg på vägen!

Jag vill vara din coach där vi gör dina drömmar till mål!

Mitt motto; Våga välj dig själv!"

För att boka tid med Anna itrim@gymomotion.se eller ring 073-612 84 31