shim

MYWELLNESS CLOUD – Det unika träningsverktyget!

Som medlem på Gym & Motion får du tillgång till Mywellness som är den webbaserade plattformen där du har tillgång till all din träningsdata. Plattformen är ett unikt träningsverktyg där all träning och alla aktiviteter, både inomhus och utomhus samlas och där dina hälsovärden och träningsprogram finns tillgängliga. Du skapar dina egna träningsprogram eller får hjälp av en Personlig Tränare för att nå dina uppsatta mål i träningen.

Du loggar enkelt in på ditt konto på datorn, surfplattan eller via appen på din smartphone (iPhone och Android). Du har också möjlighet att länka ditt konto till flera GPS appar som till exempel RunKeeper, MapMyFitness, myfitnesspal, fitbit, POLAR, STRAVA, SWIMTAG och Withings med flera.

När du är inloggad med din mywellness på någon av våra konditionsmaskiner så har du även ett större utbud i dessa enheter som till exempel Netflix förutsatt att du har ett konto där.

Vi kommer varannan månad att erbjuda träningsprogram som är gjorda av en PT dessa kan scanna in i din app med en QR kod från din mobiltelefon.