shim

Kostupplägg och Träning

Minska

Minska är packet som hjälper dig som vill gå ned i vikt, minska andelen kroppsfett och komma i gång med en rolig effektiv träning. VI lägger fokus på att ändra en osund livstil till en sund hälsosam livsstils förändring. Vi lägger fokus på att träna. Vi jobbar enligt handflatemetoden för att minska fokus på kalorier, vikt osv. Styr in ett sund sätt att se på kost och träning för att få balans i livet.

Äter 5-6 mål om dagen beroende på personens vanor och mål.

Forma

Det här paketet är för dig som har träningsvana och vill forma kroppen genom att utveckla dina muskler och minska i kroppsfett. Fokus ligger på det kroppsdelar som du vill förbättra och på ett skräddarsytt vis kombinerar vi träning och kost för att DU ska komma närmre ditt önskade mål.
 
Du kommer få ett kost- och träningsprogram att följa anpassad efter din individuella nivå, samt uppföljning och coachning under vägens gång.

Växa

Växa är framtaget för dig som vill bli starkare och öka din muskelmassa och volym. Genom att äta och träna enligt detta program ger vi din kropp möjlighet att öka i muskelvolym utifrån dina förutsättningar, så snabbt som din kropp tillåter.
 
Kost- och träningsprogram är individuellt anpassad efter din vardag och genetik för att du ska få en lyckad muskelökning.