Dans

AFROPOWER

Afropowerdance är en dansklass med mer kraft och känsla! Befria dig själv och kroppen i stora, fira, levande övningar, med inspiration från natur och djur, som gör dig stark, glad och avslappnad. En dans som är mer fysisk än de flesta och som låter självkänslan stiga i takt med de suggestiva trummorna.

BODYJAM

Les Mills BODYJAM™ är en dansklass med sköna moves till den senaste musiken! Klassen är perfekt för dig som älskar att dansa, och samtidigt få koordinations- och konditionsträning utan att du knappt märker det. Öka din kroppskontroll, bli skickligare att uttrycka dig med din kropp – och var beredd på att bli beroende av dans! Liksom alla Les Mills program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi.

Danceaerobics

Passet för dig som älskar dans! Danceaerobic är den ultimata träningsformen för dig som söker ett roligt och effektivt sätt att träna både din kondition och koordination! Vi sätter ihop steg, snurrar och hopp till en rolig, dansant och utmanande danskoreografi. Passar både dig som nybörjare eller erfaren!

ZUMBAFITNESS

ZUMBA FITNESS® är en enkel dansklass där vi till latinska rytmer skakar höfter, rör oss till musiken och får massor med träningsglädje. Du tränar kondition och koordination i en mix av latinamerikanska dansformer och musik blandat med enkla koreografier till de senaste hitsen. Koreografin är lätt att följa och passar perfekt till just den låten som strömmar ur högtalarna just då, efter en låt är det dags att börja med en ny – med en helt annan koreografi.