Graviditet

Mamma & barn bäckenbotten 
Du har med dig ditt barn och vi har något lägre ljudvolym. Vi rekommenderar att ni varit på efterkontroll hos din barnmorska innan ditt första träningstillfälle hos oss. 30 min pass med fokus inre bålstabilitet och bäckenbotten. Vi tränar dom inre och yttre bålmusklerna samt ryggen, som är grunden för god hållning och en stark kropp. 
Detta kan även vara ett lämpligt pass även för gravida eller kvinnor som har svaga bäckenbottenmuskler, läckage, dålig kontakt med sin magmuskulatur eller ryggbesvär. 

Mamma & barn styrka 
Du har med dig ditt barn och vi har något lägre ljudvolym. Vi rekommenderar att ni varit på efterkontroll hos din barnmorska innan ditt första träningstillfälle hos oss.  30 min pass med fokus styrka- vi stärker kroppen efter graviditeten. Här jobbar vi igenom hela kroppen med anpassade rörelser utifrån bäcken och bålstyrka. Inga hopp eller instabila rörelser, vi stärker bäckenet efter födande. Detta kan även vara ett lämpligt pass för gravida eller kvinnor som inte kan eller vill hoppa samt om man har nack- eller ryggbesvär. VI jobbar lugnt och kontrollerat i varje rörelse.