HotYoga

HOT MOJO 
Effektiv, lättillgänglig och fysisk form av yoga i 38-gradig värme. Träna rörlighet, balans och styrka på ett nytt utmanande sätt! Hot MOJO är ett förkoreograferat 60 minuters hot yoga-koncept, där sekvensen uppdateras tre gånger per år.
En Hot MOJO®-klass passar alla! Effektiv, fysisk och lättillgänglig träning! Klassen är lik yoga och du tränar rörlighet, balans och styrka men i ett annat format än i den klassiska yogasalen.
Fördelar med Hot MOJO: Vi jobbar med samma sekvens under fyra månader, vilket gör det enkelt för dig som deltagare att få mätbara resultat i rörlighet, uthållighet och styrka. Du vet alltid vad du kan förvänta dig av en Hot MOJO-klass! 

HotYoga 
Yogaträning som utförs i en uppvärmd sal (38°C) – alla våra klassiska yogaformer kan förekomma och passet är upplagt som ett ordinarie yogapass. Värmen i salen främjar och stimulerar blodcirkulationen till leder och ligament i kroppen.
Du börjar snabbt att svettas på ett härligt sätt, blir varm i musklerna och kan utnyttja träningen mer effektivt. Värmen möjliggör även en djupare stretch och förbättrar syresättning och cirkulation i kroppen. Vår hotyoga passar alla – både nya som vana utövare.

Att tänka på:
Hur förbereder jag mig inför första passet i Hot MOJO® eller HotYoga?
– Kom i tid – senast 5 min innan klassen börjar
– Tala om för tränaren om du är ny/ har skador 
– Inga parfymer tillåtna 

Medtag till klassen:
– Yogamatta, din egen eller lånematta (finns utanför Hot-salen)
– Två handdukar, en större som täcker hela mattan samt en mindre för att torka av svetten med (handdukar finns även att köpa i receptionen)
– Vattenflaska 

Efter klassen:
– Spraya och torka av lånematta samt utrymmet runt omkring dig 

Hur är vi klädda inne i Hot salen?
Klä dig lätt och bekvämt! Varma bomullskläder blir tunga och otympliga. Under en klass rekommenderar vi linne/T-shirts och shorts/tights i funktionsmaterial. Vi är barfota under klassen.