Styrka & kondition

Easyline
Cirkelträning i grupp där vi varvar lättanvända maskiner (motståndet regleras med hydraulik) med mellanstationer. Under passet tränar vi igenom hela kroppen och förbättrar vår styrka och kondition! Intervallerna varierar mellan 30 och 45 sekunder. Finns i 45 eller 55 minuters klasser. Det är bara du som styr intensiteten under passet- det blir vad du gör det till! 

Functional fitness

Detta är klassen för dig som vill uppnå ökad styrka, rörlighet, snabbhet, koordination och uthållighet. Vi kommer att jobba med ett antal grundrörelser såsom att dra, pressa, böja, gå, hoppa, springa mm. 
För att få en rolig och utvecklande träning kommer vi variera övningsinnehållet från pass till pass. Vi varierar också mellan lätta och tunga lyft samt mellan få repetitioner och många repetitioner. Till vår hjälp har vi förutom vår egen kroppsvikt även skivstänger, kettlebells, medicinbollar, hantlar och mycket mer. 
Alla moment kommer att kunna anpassas till deltagarnas individuella förutsättningar och då antalet deltagare är begränsat till 12 stycken kommer vi kunna ge alla deltagare coachning genom passen. 

Puls & Pump
Är en mixad klass av puls (konditionsträning) och pump (styrkeövningar). Vi bygger klassen med varierande intensitet, där vi blandar tunga styrkeövningar med pulshöjande övningar. Under klassen jobbar vi i olika format av intervaller, individuellt eller stationsvis. Träningen är självklart anpassad efter individens förmåga! 

Strong by ZUMBA 
Strong by Zumba® är ett gruppträningsprogram som lättast kan beskrivas som en kombination av HIIT, egna kroppsviktsövningar, styrka och kondition – givetvis under ledning av musik! 
Musiken är, som i alla former av Zumba, en viktig del av passet. Rörelserna är synkroniserade med musiken och tempot som ger passet en hög intensitet. Genom att använda sig av sin egen kroppsvikt, kommer man att få muskulär uthållighet, toning och definition, och givetvis den stora glädjen att träna tillsammans till härlig musik! 

Tabata
Tabata-intervaller innebär: “20 sekunders aktivt arbete med 10 sekunders vila, upprepas under 8 intervaller” 
Vi jobbar individuellt eller stationsvis med varierande övningar som ger oss styrka och kondition. Övningarna och upplägget på klassen varieras beroende på instruktör- men vi lovar dig en rolig, effektiv och svettig träningsupplevelse!  

Performance & Performance Beat 
Här ger vi dig all träning du behöver på 45 minuter. I små grupper om max 16 personer guidas du av våra professionella coacher genom ett högintensivt intervallpass med fokus på både styrka och kondition. Tillsammans med drivande musik och en modern träningsmiljö med SKILLROW™, SKILLMILL™ och blandad styrkeutrustning lyfts du mot de resultat du söker: Ökad syreupptagning, muskeltillväxt och maximal förbränning. Passet körs på Performance-ytan ute i gymmet! 

TEAMBEATS ger dig all träning du behöver på 45 minuter. I små grupper om max 16 personer guidas du av våra professionella coacher genom ett högintensivt intervallpass med fokus på både styrka och kondition.
Med TEAMBEATS pulsmätningssystem, drivande musik och en modern träningsmiljö med SKILLROW™, SKILLMILL™ och styrkeutrustning lyfts du mot de resultat du söker: Ökad syreupptagning, muskeltillväxt och maximal förbränning. Passet körs på Performance-ytan ute i gymmet! Pulsband finns att låna. OBS! Vi rekommenderar att du köper ditt eget pulsband- för bästa, personliga resultat! (Polar, Garmin, Skotch)

BODYPUMP 
Les Mills BODYPUMP™ är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Vi jobbar med redskap som skivstång, fria vikter och egen kroppsvikt. Klassen är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Att BODYPUMP™ är enkelt gör det lätt att komma igång, och effektiviteten gör att du snabbt märker resultat. Du blir pushad av instruktören att göra ditt yttersta utifrån din dagsform och nivå. 

GRIT Strength
LES MILLS GRIT™ series är designade för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom riktigt tuff och högintensiv intervallträning. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. 
Klassen är designad för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. Tidsformat: 30 min 

BODYCOMBAT 
Les Mills BODYCOMBAT™ är en klass med massor av kraft och energi. Med tekniker från karate, taekwondo, capoeira, boxning och muay thai utmanar du en fantasimotståndare. Samtidigt förbrukar du massor av energi, blir skickligare, starkare och får ett större självförtroende. Liksom alla Les Mills program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi. 

GRIT Cardio
Les Mills GRIT ™ Cardio är ett högintensivt konditionspass som inget annat. Det är utformat för att bränna fett och snabbt förbättra din atletiska förmåga. I detta explosiva gruppträningspass använder du endast din egna kropp som vikt. Du leds av en välutbildad instruktör och ger dig utmaningen och intensiteten du behöver för att ta din träning till en högre nivå och verkligen få resultat. Tidsformat: 30 minuter.