Om oss

Vår passion är träning i alla former och vi tror att de som tränar mår bättre än de som inte gör det. Vi har tre anläggningar i Åkersberga med en riktigt familjär och inspirerande träningsmiljö. Hos oss är alla välkomna, den mest vältränade och nybörjaren, barn till pensionär, män och kvinnor. Vi erbjuder alltid det senaste inom träning i form av utrustning, gruppträning, personlig träning och coachning, något vi valt att kalla PTC – Personlig tränare & hälsocoach.

Gym & Motion AB bildades i juni 2007 och drivs idag av Lasse Eriksson och Simon Rosenholm. Dörrarna slogs upp på sågvägen och hade från start ca 150 medlemmar. Under årens gång har lokalerna vuxit i takt med ett växande medlemsantal och i december 2013 öppnade vi vår största anläggning mitt i Åkersberga centrum. I november 2018 öppnade vi vår unika anläggning White. En en unik anläggning med fokus på yoga och mindfulness. Vi har idag över 4500 medlemmar.

-Vår ambition är att tillfredsställa ditt unika behov med vårt kompletta träningsutbud. Gym & Motion erbjuder flera olika professionella träningsalternativ med fokusering på just dig.Vi strävar alltid efter att erbjuda dig det senaste inom träning och hälsa och vi hjälper dig att variera din träning, bibehålla motivationen, nå dina mål med effektiv träning och undvika skador genom säker träning med hjälp av våra fantastiska instruktörer.  

Våra ledord är personligt, kvalitet och kompetens vilket vi hoppas du kommer känna av när vi får träffa dig!